30. 7. 2013

Harmonia vesmiru v medziludskych vztahoch



„Svet by bol krajší

keby si ženy priznali,

že “honia“, a muži priznali,

že "vedia plakat".“ 

(upravene mnou z Internetu)


Zeny v tomto svete zastupuju cit, jemnost a riadia sa skor srdcom. No a muzi zase opak a to silu a rozvaznost a riadenie rozumom. Na to aby sa tieto dve veci dokonale spojili treba v dnesnom svete fakt iba nahodu. Da sa to totiz pekne prirovnat k symbolu jin-jang kde zeny by boli biela a muzi cierna cast symbolu:


Tento symbol je vskutku zaujimavy a este o nom budete odomna pocut.v tomto momente mi ukazuje nas svet, konkretne dokonaly par, dokonaleho muza a dokonalu zenu. preco ale prave dokonalu? No dokonalost totiz neexistuje, urcite nie pri ludoch o ktorych sa hovori ako sa zvyknu mylit.

Tredstavte si to ale ako obraz - cim uspesnejsi je vztah tychto pohlavi tym blizsie sa moze podobat tomuto: kruhovy stav moze znamenat mentalnu vyspelost na vztah preto ked je jeden z partnerov vyspelejsi ako ten druhy uz tam to zacne skripat a nebudu kompletne splynuty, nebudu sa nikdy vediet spojit a preto sa casto stava ze vztahy stroskotaju ze sa jeden druhemu snazia prisposobit - laska tu je ale to nestaci.


Presne tak to funguje ze mlady ludia este niesu pripraveny na vazny vztah a cim su obaja komplikovanejsi tym tazsie "do seba zapadnu". Samozrejme ze je mozne mat dobry pekny vztah ale vsimnite si ze ta nevyspela hornata cast by musela zapadnut skoro ako zamok do klucky - cim ste zlozitejsia osobnost(ze mate vela zaujmov a vymyslate blbosti) tym tazsie si najdete niekoho kto sa ku vam hodi. Dufam ze teda chapete preco sa oplati hladat si pravu lasku az ako dospely/vyspely clovek...vtedy je totiz vyssia sanca ze vobec niekoho najdete. V mladost sa da akurat najst si nieco ako lahky vztah a ist do toho s rozumom a vediet aku to moze mat buducnost.

Kebyze sa ajtak utrafi tak len dotohono nikdy neviete kedy najdete vasu druhu polovicku :))....nanestastie ako dospievate vas "tvar"(osobnost) sa moze a aj menit - to znamena ze ajked si najdete niekoho super tak za roky ako sa poznate sa kazdy moze trochu zmenit opacnym smerom a pride rozpad a nestastie na obe strany.

Preto zopakujem: pozor na to ludia! Laska je uzasna vec ale je to velmi zlozita a komplikovana vec. Bude vzdy komplikovana a pre zamilovanych duplom ked sa ich mozog vypne a zacne pracovat srdce ktore dneska pouzivame akurat ako smajlika <3. Nase city vzplanu lebo spolocnost nas neuci ich pouzivat co je skoda. hlavne do muzov hustia ze maju byt bud nagelovany buzeranti alebo bezcitne hory svalov. Zeny maju dneska problem s "dva razy meraj raz strihaj" lebo oni vo vztahoch bud vobec nestrihaju alebo vytiahnu macetu a bez merania hned chcu sekat....asi viete ako taketo vztahy dopadnu

dalej:
Velmi vela muzov aj zien nevyzera ako tieto polovice, niektori muzi su totiz uplne bezcitny takze ich biela gulicka je velmi mala. No nemusi to tak byt, mozno to skryvaju. Kazdy clovek co to skryva len skodi sam sebe pretoze jeho okolie si mysli ze je nejaky no v skutocnosti je iny a tak sa mu tazsie najde spolocna cast s ktorou by sa "sparil" - a to plati ciastocne aj v kamaratstve. Preto odporucam: nebyt uzavrety a otvorit sa - ak to svet neprijme tak verte ze ten svet stoji za H. a vy si zasluzite nieco lepsie.

Presne ako muzi byvaju necitlivy tak su aj zeny no stava sa ze je zena priliz citliva a zatlaci svoju ciernu gulicku a aj muz ze byva precitliveny. V dnesnej dobe sa to stava casto hlavne u muzov ked skoncila povinna vojenska dochadzka a ani na telesnej sa uz necvici. Zeny sa pokazili tym ze uz nepracuju len sa maluju a riesia somariny....hold cim na cloveka menej tlacis aby vyzeral ako pekna forma tym divnejsia vec z neho vyjde a staci sa pozret von co beha po svete :D.


Nanestastie ak je biela gulicka moc velka tak su to priteplenci ktori si tiez hladaju podobnych priteplencov ale len preto aby sa priblizili tejto dokonalosti(a to 50% z bieleho a cierneho). Prave taketo vztahy totiz preziju: musia byt v harmonii a ajked to je proti prirode a vesmiru, oni za to nemozu...moze totiz clovek za to ako sa vyvinie jeho vnutro? Minimalne. O vplyvoch prostredia na cloveka ale inokedy.


(sorry za podivne obrazky - robil som ich v skicari snad chapete co sa snazim povedat)

U lezbiciek to ale nemusi byt zvysena cierna sila. Ta sa skor prejavi v zenskej autoritativnosti, niekedy do feminizmu, vojenskosti ale nemusi byt isto lezba. Pri sexe mozno bude chciet byt dominantna a vybit dakeho muza - takto sa totiz zmiernuju rozdiely vo forme, ak su mensie(teda myslim). Ked totit zena bije zviazaneho muza v dakom oblecku tak ona si kratkodobo zmensuje svoju muzsku gulicku a muz zase svoju bielu gulicku, takto sa vedia dostat naspet do rovnovahy ktora kazdemu chyba a preto robi veci....ktore robi...
je to zvratene a proti prirode ale zase je to uz tak ze ti ludia za to nemozu mozu za to ine faktory ktore raz urcite rad opisem :)

V com teda vznika lezbickost?? Podla mojich vedomosti by to mohla byt scasti situacia na obrazku ze by preskocila iskra alebo tak nejak alebo sa to stava aj ked su zeny znechutene z muzov, cital som totiz v jednom clanku citujem: "...su take znechutene z toho vsetkeho ze sa z nich stanu alkoholicky fajciarky a hladaju si homosexualne partnerstva, idealne zo svojej branze lebo nic ine neznesu...." No skuste sa zastavit s citanim a tipujte o kom citat hovori.... je totiz velmi zaujimave zistit ze muzom sa zeny nikdy nezhnusia(teda...myslim). Snad ste tipovali ze islo o pornoherecky ak nie mate smolu. Je to tak no...s tym nic neurobite ze sa zhnusia ved to co sa tam deje by museli zvladnut pri zmysloch len nymfomanky a necitlive zeny. No nanestastie zijeme vo svete profitu a kedze niektore zeny nutne potrebuju peniaze stavaju sa aj taketo pripady...................................


Nezabudnime ale na dolezitu vec o laske: laska je silna a mocna emocia alebo aj energia ktora dodava ludom pocit stastia a casto nam dava zmysel zivota. Moze byt:

1. Laska ako ju pozname dnes no v minulosti sa volala lubivost. ide o energiu na styl zivotneho partnerstva a splynutia dvoch dusi/ludi. Lubivost sa vyznacuje neskutocnou energiou a je to velmi silna vec... je taka silna ze ju zvladne malokto a aj to nie na vzdy. Casto ju ludia vo vztahu okusia ked sa dostanu k sebe dost blizko je to ale tak krasne a tak dobre sa to fetuje ze chcu to mat stale...ale to dneska nieje mozne a preto sklamanie byva velmi neprijemne

2. Láska k vasim kamaratom priatelom rodine a inym blizkym je druhy typ lasky. je to stale citove naviazanie sa na ludi a preto tu vznika velka energia. pokial su ludia dost inteligentny a najdu si dobrych ludi k sebe tak neskoncia oklamany alebo inak zniceny z tejto energie. stava sa totiz velmi velmi casto ze nas zradia nasi blizky a to nieje vobec prijemne - no nedosahuje to silu Lubivosti, strata zivotnej lasky je omnoho horsia ako zrada kamaratky. (toto sem moc nepatri ale stoji za spomenutie ze sa stava aj ze od okolia dostanete priliz vela zapornej lasky typu 2 a vtedy to dosahuje velke nestastie ved staci sa pozriet ako skoncili niektor sikanovane deti - samovrazdou) Preto netreba podcenovat aj tento typ energie je totiz druha najdolezitejsia medziludska sila.

3. Laska ku prirode. je dost specificka a patria sem vsetky zive veci ako zvierata rastliny planety hviezdy a pod. Vela ludi ma rado svojho psa a ine zvierata viac ako ludi - neni to sice najuzasnejsie ale nemam moc co proti nim povedat hlavne ze nesprejuju po zastavkach. Laska k prirode je dolezita a kto ju nema popiera sam seba kedze sme vsetci sucastou prirody. Treba mat aspon zaklady lebo ked sa prirode otocite chrbtom tak sa na vas vykasle a budete musiet hladat nahradu inde... Kazdopadne: kto ma rad prirodu tak dostava ten dobry laskovy pocit ajked slabsi ale trvaly a nic si od vas na oplatku neziada, vzdy mozte objat strom psa alebo sa usmiat na kvet - len si staci uvedomit ze to tu je :)

4. Laska ku predmetom, veciam, teoretickym rovinam, ku sportu a inym nezivym veciam. tento typ lasky je stale este laska pretoze sa clovek naviaze svojou "formickou" na istu vec a cim blizsie si ju pripusti tym zavislejsi od nej je. moze byt zavysli na pocitaci mobile ale aj na pozerani sportu, milovanim svojho auta, zbierat haraburdy no ale aj zamilovat sa do šperkov a penazi. toto vsetko a mnoho dalsich su falosne lasky, stale nam davaju podobny pocit ale vzdy budu len predmety a nie nic zive.
Ludia nimi casto vyplnaju prazdnotu vo svojom srdci lebo tu pravu lasku nevedia najst... staci pritom tak malo, posadit si kaktus strom alebo najst dobrych kamaratov a vsetko co prave v tom momente potrebujete dostanete, nechcite zbytocne navyse - prebytky ludom len skodia. Preto radim: ak nieco milujete bud auto gitaru alebo slavneho cloveka tak nemusite teraz robit neviemcovsetko staci si len uvedomit ze to prave je vo vyssich veciach a to vyuzit auto s kamaratmi gitaru pre potesenie ostatnych nie len drzat ju vo vitrinke a znamym clovekom sa inspirovat ale ist si svoje. Len nenechajte veci aby vas brzdili ked je tu nieco vyssie ako typ 1 az 3 lebo tento typ lasky ma byt v minimalnom zastupeni vo vasom zivote.

ako bonus na zaver tu mam nieco specialne (uz zase). Je to taka minihra snad sa vam bude pacit. Su tam krasne citaty po anglicky o vztahoch a celkovo aj hra aj citaty dost vystihuju to co tu pisem, snad som nepisal moc dlho lebo vraj mam pisat kratsie :/ no.. k tej hre: Je to velmi rychle - ste biely stvorcek a mate nahrat body tak ze vydrzite co najdlhsie sa nedotknut ciernych stvorcov - cim blizsie ste a cim viac ich je pri vas tym sa cas spomali ako v realite vo vztahoch a mate aj viac bodov...no ked sa uvolnia tak sa to zrychli a zabije vas to aby mala hra koniec :D. Kazdopadne ale hovori pravdu: cim blizsie k niekomu ste tym je to nadhernejsie a silnejsie ale ked ste moc blizko tak vas to znici - here it is skuste to aspon ceknut ked uz tu pisem odstavec - http://www.kongregate.com/games/Contrebasse_/love (skoda ze to sem nejde dako vlozit)

Ani zdaleka som problematiku vztahov neopisal celu. Len som sa vam snazil priblizit obrazny dovod preco vztahy casto kapu a preco netreba odsudzovat(ale ani oslavovat) homovztahy a zvrhlikov. Vsetky tieto veci sa daju "liecit" a jediny liek je nezit v hnilobe ale davat buducim generaciam tu spravnu "pekarsku formu" aby z nich bol uzitocny "diel" - ako zvonku tak aj zvnutra, lebo prave tak sa potom budu spravat aj ku vam. Neviem ci sa vam pacilo moje prirovnanie v tomto clanku no ja som uplne spokojny lebo to vystihuje podstatu veci dost podrobne.

uf to som sa zas rozpisal, L.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára